TopBottom

Mausul care se lipeşte de laptop, acum şi în România

Posted by Munteanu Tatian at joi, 13 noiembrie 2008
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

Logitech aduce in România mausul care se lipeşte de laptop. Este vorba de V550 Nano, mausul laser fără fir cu receiver minuscul. V550 Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks dispune de sistemul de andocare Clip-and-Go.

Sistemul delicat îţi permite să ataşezi mausul V550 de laptop şi să pleci apoi fără nicio grijă. Asta pentru că mulţi utilizatori preferă un maus touchpad-ului unui laptop dar de multe ori se întâmplă să uite mausul atunci când se mută într-o altă încăpere.

“Cercetările efectuate de Logitech au arătat că majoritatea utilizatorilor ce dispun de un laptop îl folosesc atât în casă cât şi pe teren,” a precizat Camelia Barbălată, Country Manager Logitech pentru România.

V550 Nano dispune de receiver-ul Nano Plug-and-Forget. Acesta este atât de mic încât, odată conectat la laptop, poţi uita de el fără nicio problemă. Receiver-ul Nano se integrează aproape perfect în laptop (corpul lui depăşeşte cu doar 8 mm marginea acestuia), astfel încât nu va mai trebui scos atunci când închizi laptop-ul.
V550 are o autonomie a bateriei de până la 18 luni şi este singurul model de maus laser fără fir de la Logitech care oferă acest timp îndelungat de utilizare. În plus, V550 Nano economiseşte curent închizându-se automat când este pus în suportul de andocare sau când receiver-ul nano este introdus în maus.
V550 Nano este oferit în două culori, gri cu accente argintii şi argintiu cu accente albăstrui. Odată cu achiziţionarea noului maus Logitech, utilizatorul va primi două sisteme de andocare Clip-and-Go, unul argintiu, altul negru şi un kit de instalare.

Noul maus Logitech este compatibil cu PC si Mac iar sistemul de andocare Clip-and-Go se potriveşte tuturor modelelor de laptopuri.
Mausul Logitech V550 Nano cordless laser for notebooks este disponibil la un preţ de 230 Lei.


Sursa: Realitatea.net

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu