TopBottom

Unde ne tratam de stres

Posted by Munteanu Tatian at miercuri, 12 noiembrie 2008
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

Persoanele care nu mai fac fata situatiilor stresante se pot trata intr-o clinica specializata din Capitala.

Stresul se poate diagnostica in orice cabinet de psihoterapie. De aproape un an insa, in Romania s-a infiintat o clinica specializata, unde stresul se trateaza cu fitness emotional. Stresul ocupa al doilea loc intr-un top al bolilor profesionale de care sufera europenii. De cele mai multe ori, pacientii care invoca stresul ca factor principal pot suferi de afectiuni mult mai grave.

Cu toate ca romanii se plang ca sunt stresati, nu sunt consecventi in urmarea unui tratament, sustin specialistii. Terapie cu fitness emotional Clinica Heartmony din Capitala este singurul centru din Romania specializat in tratarea stresului si a fost infiintata in urma cu un an. Medicii de la Heartmony folosesc ca metoda antistres fitnessul emotional.

“Daca exercitiile fizice ne intaresc musculatura, exercitiile mentale ne vor ajuta sa formam si sa intarim «muschii mentali». Prin aceasta metoda se poate obtine un control asupra emotiilor negative pe termen lung”, explica medicul Bogdanka Militescu, de la clinica Heartmony. Citeste mai mult...

Sursa: Adevarul

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu