TopBottom

Descarca Opera 9.6: Mai rapid ca niciodata

Posted by Munteanu Tatian at sâmbătă, 11 octombrie 2008
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

Browserul Opera a ajuns la versiunea 9.6, devenind mai puternic si mai rapid ca niciodata!

Opera 9.6 vine cu aplicatiile Opera Link si Opera M2, ideale pentru sincronizari, respectiv comunicari prin e-mail. M2 permite trimiterea optima a e-mail-urilor chiar si in cazul unor conexiuni cu latime de banda mica. In cazul in care un tab ce continea fereastra cu textul scris a fost inchis accidental, browserul salveaza totul automat si ofera oricand acces la toate paginile.

Opera include si Link, pentru sincronizarea 'semnelor de carte' (bookmarks), notitelor sau site-urilor trecute in History. Interesant este si Speed Dial, care functioneaza asemanator cu optiunea dintr-un telefon mobil, acceptand un numar de site-uri care pot fi usor accesate prin simpla apasare a unei pictograme. 

Pentru fiecare pagina web favorita pot fi salvate notite care apar ori de cate ori acea pagina este accesata din bookmarks. Si feed-urile RSS pot fi previzualizate inainte de orice inregistrare, pentru a vedea daca merita citite anumite continuturi. 

Mai mult decat atat, controlul inovativ pe baza unor miscari din mouse reprezinta cireasa de pe tort! Merita sa incercati Opera 9.6!

Download Opera 9.6

Etichete:

2 comentarii:

Anonymous spunea...

Eu folosesc numai Opera, nu vad ca aceasta versiune sa aiba modificari fata de cea anterioara...

djdevy spunea...

printre cele mai enervante site-uri care leam intalnit vreodata...in primul rand fiecare link duce la nush ce top, in al doilea rand e si blogspot, macar puteati sa va instalati un cms sau un wordpress...dar nah..daca voua va place..aaa...si by the way...firefox rulzzz ;)

Trimiteți un comentariu