TopBottom

Cum seduc bărbaţii?

Posted by Munteanu Tatian at joi, 14 mai 2009
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

E vremea să uităm acele reguli nescrise cu ce ai şi cu ce nu ai voie să faci la prima întâlnire.

Acest lucru se întâmplă pentru că un nou studiu despre atracţie, realizat de cercetătorii de la Universitatea Oxford, a scos la iveală că felul în care miroşi este cheia succesului şi nu un abdomen cu “pacheţele” sau un cont impresionant în bancă.

Iată de ce mirosul face totul atunci când vine vorba de seducerea unei persoane de sex opus.


1. Mirosul e foarte important

Ştiinţific s-a demonstrat că atracţia sexuală a femeilor este stimulată de felul în care miros bărbaţii din jurul lor. Teste efectuate pe mai multe studente au arătat clar că pentru acestea nu contează dacă eşti frumos, bogat sau bine dotat ci cum miroşi. Spre deosebire de femei, bărbaţii se ghidează simplu doar după aspectul fizic.

2. Mirosul influenţează percepţia femeilor

Specialiştii de la Universitatea Oxford, care au elaborat acest studiu, au cerut mai multor femeie să analizeze portrete ale unor bărbaţi, mai mult sau mai puţin atrăgători. În timp ce doamnele analizau fotografiile în aer au fost împrăştiate diverse mirosuri plăcute sau neplăcute.Rezultatele au fost cât se poate de evidente, acestea au catalogat drept atrăgători bărbaţii ale căror fotografii le-au vizionat în timp ce în aer plutea un miros foarte plăcut.

3. Femeile asociază mirosurile cu amintiri

Nu de puţine ori s-a constat că mirosurile readuc în atenţie amintiri şi sunt cu mult mai eficiente ca sunetele, cuvintele şi fotografiile.Mai mult mirosurile pot declanşa adevărate avalanşe de momente plăcute. Astfel, dacă vreţi să vă faceţi neuitat în faţa femeii visurilor voastre folosiţi un parfum plăcut înainte să vă întâlniţi cu ea. Cu siguranţă o veţi da pe spate şi de fiecare dată când va simţi acea aromă se va gândi la voi.

Pe scurt, cercetătorii de la Universitatea Oxford susţin că dacă un bărbat miroase foarte bine are toate şansele să cucerească o femeie chiar dacă nu are o maşină scumpă în garaj sau un abdomen bine lucrat la sala de forţă, însă contează şi cum te comporţi în preajma femeilor.

Sursa: http://www.libertatea.ro

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu