TopBottom

Windows 7 va permite revenirea la versiuni anterioare ale sistemului

Posted by Munteanu Tatian at duminică, 12 aprilie 2009
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

Reprezentanţii Microsoft speră ca Windows 7 să nu fie un sistem de operare de la care utilizatorii să dorească să se întoarcă la o versiune anterioară. Chiar dacă la cele mai multe versiuni ale Windows nu se mai putea reveni la versiunea anterioară, acest lucru a căpătat notorietate odată cu apariţia Windows Vista.
Acest drept nu a fost folosit doar în campanii de promovare a produsului, ci după ce Microsoft a încetat să mai vândă licenţe pentru Windows XP - cei mai mulţi utilizatori cumpărau un PC cu Windows Vista preinstalat, aduceau sistemul din nou la Windows XP şi apoi le vindeau celor care mai căutau încă fosta versiune a sistemului de operare.
După ce acţiunea a luat amploare, cei de la Microsoft au anunţat că vor face mecanismul unul legal, iar magazinele vor avea dreptul să vândă calculatoare ce aveau un Windows care fusese întors la versiunea anterioară, în cazul acesta XP.
De asemenea, producătorii au decis ca utilizatorii care folosesc Windows 7 să se poată întoarce la Windows Vista şi chiar Windows XP prin programul de reversie a versiunii. Chiar dacă nu au oferit mai multe detalii despre acest proces, cei de la Microsoft au afirmat că acest lucru va fi cel mai probabil disponibil pentru versiunile Ultimate şi Professional.

Autor: alexandra.groza@clujeanul.ro

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu