TopBottom

Sarbatoarea Invierii, prilej de meditatie

Posted by Munteanu Tatian at sâmbătă, 18 aprilie 2009
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

In noaptea Invierii,
cand clopotele bat,
cu lumanari aprinse,
cu sufletul curat,
sa spunem impreuna....
HRISTOS A INVIAT !

Taina invierii o vom afla doar prin iertare si iubire. Fii pregatit pentru trecerea intr-o alta dimensiune. Marele val de energie, ce s-a pornit catre noi, impingandu-ne catre noile noastre inceputuri, vesteste marea schimbare.Cei mai sensibili dintre noi simt, deja, o scuturare in interiorul fiintei, data de emotia apropierii de un tzarm foarte nou, semn ca trebuie sa fim pregatiti in orice fel.

Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi avem cruci de aur si o inima de lemn. Fie ca in clipa vestirii Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Asa ca: imparte fara conditii, daruieste fara motive, iubeste fara explicatii! Niciodata nu e tarziu sa iti ceri iertare pentru greselile facute, dar intotdeauna e foarte greu sa ii privesti in ochi pe cei carora le-ai gresit. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a regreta raul facut si pentru a rosti cuvintele: IARTA-MA!

Vreau sa cer iertare celor carora le-am gresit, cu voie sau fara de voie, iar daca am nedreptatit pe cineva, nu faceti ca mine. Iar daca nu am ajutat pe cineva, nu faceti ca mine. Iar daca nu am reusit sa va arat ce e bine si ce e rau, iertati-ma!

In seara asta la biserica, la ora 24, o sa cant "Hristos a Inviat", privind spre cer. Va voi simti, astfel, pe toti cei care m-ati iertat, si-l voi ruga pe bunul nostrum Iisus, sa va trimita gandul de a face si voi la fel, urmandu-I, astfel, cu totii, exemplul.

Hristos a inviat!
si
Paste fericit!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu