TopBottom

Colorează-ţi casa în funcţie de zodie

Posted by Munteanu Tatian at duminică, 5 aprilie 2009
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

Ina Manta, designer de interioare, îţi spune ce nuanţe să alegi pentru pereţi şi pentru accesoriile din locuinţă, ca să creezi un mediu plăcut.

“Să vopsesc pereţii în alb sau să folosesc o culoare mai veselă? “Să cumpăr o draperie uni sau una viu colorată?” De câte ori nu ţi-ai pus aceste întrebări înainte de a te apuca să redecorezi apartamentul? Probabil că niciodată nu te-ai gândit însă că poţi lua o decizie în funcţie de zodie. Ina Manta, designer de interioare şi pasionată de astrologie, susţine că, dacă vrei să te simţi bine în casa ta, trebuie să ştii ce culori sunt compatibile cu semnul zodiacal sub care te-ai născut.
Odată ce ai cumpărat o locuinţă şi vrei să o zugrăveşti sau să o “accesorizezi”, ori vrei să o redecorezi pe cea pe care o ai deja, nu e suficient să apelezi la meseriaşi şi să aştepţi finalizarea lucrărilor. E bine să te implici, ca să ai parte de un mediu plăcut şi confortabil. Poate nu ştiai, dar un rol important în acest caz îl are alegerea culorilor din casă. După ce a decorat mai multe locuinţe, în funcţie de zodiile celor care locuiau acolo, Ina Manta (43 de ani) spune că aceasta este reţeta de succes pentru un cămin liniştit şi relaxant. “Când venim acasă trebuie să dăm cu ochii de o culoare plăcută, care să ne facă să ne simţim cât mai confortabil. Aşa că şi pe pereţi, şi în alegerea tablourilor sau a accesoriilor din casă trebuie să folosim culorile care ne plac şi care sunt compatibile cu zodia noastră”, ne-a spus Ina Manta.
Iată care sunt culorile care se potrivesc fiecărei zodii. Citeste aici...

Autor: Delia Chilianu
Sursa: http://www.libertatea.ro

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu