TopBottom

Americanii ascund extratereştrii. Românii se feresc de mărturii oficiale

Posted by Munteanu Tatian at sâmbătă, 25 aprilie 2009
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

Bătrânul astronaut american Edgar Mitchell, veteran al misiunii Apollo 14, îşi reia declaraţia ritoasă de anul trecut: extratereştrii există, guvernul SUA ascunde adevărul despre aceştia, iar el a văzut documente secrete ce atestă existenţa lor. Şi astronauţii ruşi au vorbit despre existenţa extratereştrilor.
Nu e o surpriză că astronauţii americani sau ruşi fac hotărâţi astfel de declaraţii abia la bătrâneţe. Astronautul român Dumitru Prunariu,, care a zburat în mai 1981 în Cosmos,, explică de ce: „În afara unuia singur, care era geolog, chiar dacă tot al armatei, toţi astronauţii au fost militari, cărora li se poate impune foarte uşor, printr-un ordin, tăcerea. Cei în vârstă pot spune ce cred fără să le mai fie frică, întrucât nu mai au perspectiva nici unui zbor în Cosmos, pe care cei tineri încă o au. Mulţi astronauţi au declarat acelaşi lucru ca Mitchell, chiar şi ruşi, dar el a atras atenţia, fiind mai cunoscut, fiind omul care a făcut cea mai lungă plimbare pe Lună”.
Edgar Mitchell, în vârstă de 78 de ani, a mai făcut aceeaşi declaraţie şi în iulie 2008, spune Dumitru Prunariu, căruia îi pare rău că lui nu i s-a întâmplat niciodată să vadă vreun OZN, ca să aibă ce povesti: „Mulţi piloţi militari, chiar români, mi-au povestit de-a lungul vremii astfel de întâmplări, ce n-au fost însă înregistrate oficial, întrucât decât să raportezi un fenomen pe care nu-l poţi stăpâni, mai bine nu-l înregistrezi deloc în actele oficiale. Atâta vreme cât nu punea în pericol siguranţa statului...”.

După 1989 şi mai des în ultimii ani, mai multe instituţii au început să desecretizeze dosarele OZN, cum sunt cele din Marea Britanie şi Franţa, inclusiv Vaticanul (care a recunoscut în mod oficial posibilitatea ca forme de viaţă extraterestre să existe în Univers) şi, crede Dumitru Prunariu, fac acest lucru acum, treptat, tocmai pentru a pregăti omenirea în vederea marii întâlniri cu alte forme de viaţă. Preşedintele ASFAN (Asociaţia pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate), Ion Hobana, care a scris şi o carte despre fenomenul Roswell, spune că omenirea e destul de coaptă pentru asta: „Ceea ce e mai greu e ca guvernele să recunoască după atâta amar de vreme că au omis adevărul, aducând şi acte care să le susţină minciuna, din motive pe care încep să le înţeleg. Observaţia modernă a OZN-urilor începe cu fenomenul Roswell, care a avut loc în 1947. Era sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial şi începutul Războiului Rece”.

Autor: Steluta Voica
Sursa: http://www.cotidianul.ro

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu