TopBottom

Google te ajută să le arăţi cunoscuţilor unde eşti (Video)

Posted by Munteanu Tatian at luni, 9 februarie 2009
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

O nouă funcţie, Latitude, disponibilă pe Google Maps, permite să arăţi prietenilor pe care îi selectezi tu locul în care te găseşti în orice clipă pe hartă.
Google te ajuta sa le arati cunoscutilor unde esti
Google te ajuta sa le arati cunoscutilor unde estiSursa: FlickrO întrebare aparent banală, şi anume unde se află prietenii tăi şi ce pun la cale, a primit, în cele din urmă răspuns de la Google.
Disponibil pe serviciul Google Maps de pe telefoanele mobile, dar şi pe iGoogle de pe calculatoarele obişnuite, Latitude te ajută să vezi locul aproximativ în care se află prietenii tăi, în cazul în care aceştia decid să împărtăşească acest lucru, relatează blogul oficial al companiei.
“Poţi astfel vedea dacă soţia ta este blocată în trafic în drum spre casă, să îţi dai seama dacă amicul tău este în oraş peste weekend sau dacă cineva drag a ajuns cu bine la destinaţie cu un avion, în ciuda vremii proaste anunţate”, explică oficialii Google utilitatea noului serviciu.
În plus, faţă de poziţia exactă a tuturor celor de mai sus, Latitude oferă şi posibilitatea de a comunica cu ei prin SMS, Google Talk, Gmail sau printr-un update la mesajul din status.
Ca să înlăture orice discuţie legată de intimitate, Google dă asigurări că toate opţiunile serviciului sunt opţionale: de la persoanele autorizate să vadă locul în care te afli până la a decide tu însuţi locul în care vrei să spui că eşti.
Citeste tot articolul si vezi filmul...

Autor: Cosmin Popan
Sursa: http://www.cotidianul.ro

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu