TopBottom

Rivalul lui HBO, lansat pe web

Posted by Munteanu Tatian at joi, 29 ianuarie 2009
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit


Un canal de filme creat de trei studiouri mari de la Hollywood, ce va rivaliza HBO, va fi lansat pe internet cu cinci luni inainte de lansarea la televizor.
Un consortiu compus din MGM, Paramount Pictures si Lions Gate a anuntat ca postul, numit Epix, va fi lansat in luna mai pe internet, accesul fiind permis pe baza unui abonament, relateaza CNET. Pe televizor, lansarea va avea loc in luna octombrie.
Primul film difuzat de Epix va fi "The Curious Case of Benjamin Button", Brad Pitt (foto) fiind nominalizat la Oscar pentru rolul principal din pelicula. Noul post va avea peste 15.000 de filme produse de cele trei studiouri.
Epix va produce continut propriu si va difuza concerte live, asemenea altor posturi premium de acest gen.Desi este lansat initial pe Web, Mark Greenberg, director executiv al consortiului, numit Studio 3 Networks, a declarat ca streamingul nu este "modelul de business principal".
Colaborarea dintre cele trei studiouri s-a concretizat anul trecut, dupa ce negocierile cu postul Showtime al CBS au esuat. Consortiul nu a incheiat, deocamdata, contracte cu providerii de cablu si satelit.

Sursa: http://www.ziare.com

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu