TopBottom

Toaleta verde cu acvariu încorporat

Posted by Munteanu Tatian at joi, 6 noiembrie 2008
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

Chinezii au inventat toaleta verde cu acvariu incorporat. Este solutia perfecta pentru familiile iubitoare de animale de companie, care nu au spatiu in casa si care vor sa consume putina apa, informeaza Telegraph.

Vasul de toaleta are trei compartimente: unul pentru alimentarea cu apa, unul pentru evacuarea apei, iar al treilea este destinat pestilor de acvariu si plantelor subacvatice. Intregul sistem este controlat printr-un dispozitiv care asigura permanent suficienta apa de inotat pentru pesti. In plus, acelasi dispozitiv impiedica aspirarea pestilor in compartimentul de evacuare.

Producatorul a declarat ca aceasta inventie este ideala pentru familiile chineze, care au de regula un singur copil. Firma Runto Sanitary Ware sustine ca toaletele sunt ecologice, deoarece compartimentele de alimentare si de evacuare au fost micsorate pentru a mari astfel bazinul destinat pestelui, iar in acest fel toaleta foloseste mai putina apa decat modelele care au un bazin de o capacitate similara.

Becul ce lumineaza acvariul pestilor poate fi folosit si pentru a lumina intreaga sala de baie, contribuind la economisirea de energie electrica. Noile modele de toalete au fost expuse, in cursul acestei saptamani, la Targul de materiale de constructie si electromenajere din Shanghai.


Sursa: Green-Report

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu